Natuurlijke Geneeswijzen

Alle behandelmethodes die ik gebruik vallen onder Natuurlijke (complementaire) geneeswijzen. De gedachte achter natuurlijke methodes van behandelen is dat “ziek” zijn het signaal is van een verstoring in de harmonie tussen lichaam en geest. De behandeling is erop gericht de harmonie te herstellen. Ik genees niet, maar ondersteun en bevorder natuurlijke processen.

Tijdens het intake gesprek ga ik samen met jou na welke benadering het beste bij jou past. Dat kan zijn een of meerdere gesprekken, reflexzone behandelingen of energetische behandelingen.
Hieronder in het kort een beschrijving. Uitgebreidere informatie kun je vinden bij de desbetreffende behandelmethode. Mijn tarieven.

N.B. Als het lastig voor je is naar de praktijk toe te komen in verband met de afstand, je mobiliteit of tijdgebrek is het mogelijk een telefonisch consult of Skype consult te ontvangen. Na ontvangst van het contactformulier maak ik een afspraak met je.

Reflexzonetherapie

Op de voeten reflecteren alle organen van het menselijk lichaam zich. Door deze gebieden te bewerken worden de natuurlijke processen in het lichaam ondersteund en bevorderd. Deze therapie wordt met succes toegepast bij klachten van uiteenlopende aard.

Spirituele Heling en Magnetiseren

Hierbij kan ik mijn intuïtieve vermogens goed inzetten. Je energieveld wordt versterkt en geharmoniseerd en met behulp van heldere waarnemingen kan ik je door middel van gesprekken goed begeleiden.

Mediumschap

Door mijn verhoogde gevoeligheid, ervaring en continue ontwikkeling (zie ook: http://www.snu.org.uk) kan ik je door middel van een healing, een reading of een goed gesprek helpen meer inzicht in jezelf te krijgen, wat je kan ondersteunen in de processen waar je doorheen gaat. Mocht het lastig zijn om naar de praktijk toe te komen, dan kan een telefonisch consult uitkomst bieden.