Spirituele Healing (Omgaan met helende energie) voor beginners

Introductie

Ben je geïnteresseerd in Spirituele healing? Wil jij onderzoeken wat jouw mogelijkheden daarmee zijn? Juliet Joan start in maart 2017 met een basiscursus in Den Hoorn (bij Delft), waarbij je zult ontdekken hoe je een kanaal kunt worden voor Spirituele energie.

Wat is Spirituele healing

Er is wat verwarring over wat Spirituele healing en Magnetiseren is. In Nederland wordt de term Magnetiseren regelmatig gebruikt. In het kort gezegd ben je bij Spirituele healing het kanaal voor de energie uit de kosmos, je stemt je daarop af en je geeft het door zonder “eigen” inmenging.
Bij magnetiseren stem je je af op je cliënt(e) en geef je vanuit je eigen liefdevolle aanwezigheid energie door.

Inhoud van de cursus:

– wat is helende energie
– komt het bij jou vandaan of is er een andere bron
– wat is het verschil
– waarom zou je ermee willen werken
– wanneer pas je het toe en hoe doe je dat
– kun je de stroom helende energie ook stoppen

Wij zullen werken met meditaties en oefeningen om je te begeleiden naar de juiste afstemming.

Wie ben ik

Mijn naam is Juliet Joan van ’t Hul-Moll.
Juliet Joan is therapeute en healer en heeft vanaf 1993 een natuurgeneeskundige praktijk. Vanaf 2003 geeft zij regelmatig cursussen over diverse onderwerpen. De manier van werken, die zij in deze cursus wil overdragen wordt haar al geruime tijd aangereikt door de Spirituele wereld. Zij heeft bij de Spiritualist National Union (SNU) in Engeland veel studies gedaan o.a. bij een onderdeel daarvan, het Arthur Findlay College. Juliet Joan geeft ook online cursussen over Spirituele onderwerpen via het SNUi, een online onderdeel van de SNU. Zij is Diploma holder (DSNU) en Certificate holder (CSNU) van de Spiritualist National Union.

Voor wie

De cursus is bedoeld voor iedereen die onder begeleiding wil onderzoeken hoe het is om met Spirituele healing te werken.
De groepsgrootte is maximaal 6 personen.

Data, tijd en plaats

De cursus duurt 6 weken, op donderdagavonden van 19:30 – 21:30 met tussenpozen van twee tot drie weken. De eerstvolgende groep gaat van start op donderdag 2 maart 2017 bij aanmelding van minimaal 4 deelnemers. Als je interesse hebt, meld je dan aan. De volgende data worden in overleg vastgesteld.

Kosten

Cursuskosten zijn €180,-.

Nadere informatie en inschrijving

Voor nadere informatie en inschrijving kun je mij bellen (015-2570775) of mailen.

N.B.

Healing  is geen vervanging voor je medicatie of reguliere geneeskunde. Healing kun je beschouwen als steuntje in de rug en een extraatje bovenop je reguliere behandeling en/of medicatie..