Mijn naam is Juliet Joan van ’t Hul-Moll.

juliet

Ik ben geboren in Suriname. Op mijn 16e ben ik naar Nederland verhuisd, waar ik na het behalen van mijn HBS diploma een opleiding heb gevolgd tot bibliothecaresse.

In 1983 kwam ik in aanraking met reflexzonetherapie. Ik was in het reguliere circuit uitgedokterd met een van mijn kinderen die last had van migraine en ging in therapie bij een reflexzonetherapeute. Direct na de eerste behandeling was het patroon (eens in de twee weken een heftige aanval) doorbroken. De therapeute waar ik naar toe ging leerde mij een paar grepen die ik als eerste hulp maatregel kon toepassen en ik was verkocht. Er was in Suriname, waar ik toen weer woonde, geen mogelijkheid tot scholing in die therapie, maar toen wij enige tijd later naar Nederland verhuisden ben ik op zoek gegaan naar een goede scholingsmogelijkheid.

In 1992 heb ik een opleiding Reflexzonetherapie met succes afgerond.
Omdat ik streef naar een optimale dienstverlening, heb ik mij daarna bekwaamd in een aantal andere therapievormen en verschillende massage technieken, zoals een beroepsopleiding Magnetiseren en omdat het paranormale erg trok heb ik de vierjarige beroepsopleiding tot Paranormaal therapeut aan Het Johan Borgman College gevolgd en in 2003 succesvol afgerond.
Mijn praktijk, die gestart is als een praktijk voor reflexzonetherapie is inmiddels uitgegroeid tot een praktijk voor natuurlijke geneeswijzen met als specialisatie de Spirituele Heling en Magnetiseren.

Vanaf 2008 ga ik zeer regelmatig naar het Arthur Findlay College in Engeland om mij verder te bekwamen in het mediumschap. In juni 2012 heb ik na intensieve zelfstudie het basisdiploma gehaald van het Spiritualist National Union, de moederorganisatie van het Arthur Findlay College, en mag ik mezelf Diplomaholder (DSNUb) noemen. De voorbereiding daartoe bestond uit het succesvol afronden van een aantal theoretische cursussen, waarna ik het examen mocht aanvragen.
Vanaf augustus 2014 ben ik CSNUr, Certificate holder van het eerder genoemde SNU in Private Readings en vanaf 2017 CSNUs (Certificate holder in Public Speaking) en CSNUh (Certificate holder in Healing).

Centraal staat voor mij dat elk mens haar eigen weg gaat en haar eigen waarheid heeft, kortom, zichzelf mag zijn. Heb je vragen? Neem gerust contact met me op via het contactformulier of 015-2570775.